Zangeres

Van een intiem optreden met alleen een gitarist tot een spetterend dansfeest met band: als zangeres voeg ik me moeiteloos naar elke setting en zorg ik met een passende setlist ervoor dat het een optreden wordt om van te genieten. Hierin heb ik decennialange ervaring.

Dat begon al op de middelbare school in Castricum en vervolgde zich met veel optredens met bands in Amsterdam. Met verschillende gitaristen en toetsenisten trad ik op in duo-vorm tijdens trouwceremonies en intieme feesten. En met eigen bands als gangmaker op bruiloften, bedrijfsfeesten of in de kroeg.

Door deze jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk van professionele, ervaren muzikanten met een groot repertoire en gevoel voor publiek. Ook genieten van een spetterend of intiem concert op maat? Neem gerust contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden en wensen.

Apennoten

Al 5 jaar treed ik op met ‘Apennoten’. Een theatergroep die een geweldige voorstelling speelt voor de jongste theaterbezoekers. Het programma Zoveel Kleuren is een muzikale show waarin wordt gezongen en gedanst. Natuurlijk niet alleen op het podium. Nee, Apennoten laat de jonge bezoekertjes (en hun ouders!) ook meespelen. Want muziek maken, dát doe je samen. Komend seizoen starten we met onze nieuwe voorstelling Een kist vol liedjes.

In de show komen de bekendste en leukste Apennoten liedjes voorbij (check het Apennoten-album op Spotify!). De kinderen kunnen met elk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen of te dansen. Bij sommige liedjes mogen een paar kinderen zelfs op het podium komen om mee toe helpen! Onze shows zijn daardoor een feestje waarbij iedereen betrokken wordt en waarbij de kleine supersterren na afloop lachend naar buiten komen. Een show waarbij kinderen bovendien  spelenderwijs wat meekrijgen op muzikaal gebied. Voor speeldata en informatie kun je hier terecht.