Zangles in Uitgeest

Wil je op zangles in Uitgeest? Dat kan. Op de Nieuwe Muziekschool geef ik in groepen én privé zangles aan kinderen en volwassenen. Eerder deed ik dat tot 2011 aan meerdere groepen met in totaal 180 leerlingen. Nu ben ik terug!

Tekstbeleving en individuele aanpak

In mijn zanglessen in Uitgeest ga je popliedjes van toen én nu zingen. Daarbij werk je samen met je groep aan tekstbeleving, ga je meerstemming zingen en werken jullie aan jullie performance. Samen met de groep halen jullie met elkaar het beste in elkaar naar boven. Daarbij houd ik het individu altijd in de gaten.

Zangles in Uitgeest voor kinderen

Houd je zoon of dochter van zingen? Kinderen kunnen bij mij op zangles in Uitgeest in een zanggroep met leeftijdsgenoten om elke week te zingen. Voor deze zanglessen kun je jouw kind voor een heel of half schooljaar inschrijven. Wil je zoon of dochter eerst kijken of het leuk is? Natuurlijk is het mogelijk om eerst een proefles te nemen. Elk schooljaar is er een kijkles en we sluiten het jaar altijd af met een spectaculaire eindshow waarin je zoon of dochter laat zien wat het geleerd heeft.

Ik geef in Uitgeest zangles aan kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Ben je 16 of ouder? Dan kun je meedoen aan de zanglessen voor volwassenen.

Zangles in Uitgeest voor volwassenen

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je bij mij op zangles in Uitgeest voor volwassenen! Je komt in een zanggroep met leeftijdsgenoten. In eerste instantie wordt deze lessen aangeboden als tienweekse cursus. Zo kun je kijken of het wat voor je is zonder er lang aan vast te zitten. Gedurende het schooljaar gaan de zanglessen voor volwassenen in Uitgeest gewoon door. Na de tienweekse cursus kun je dus verlengen! Het schooljaar sluiten we af met een spectaculaire eindshow waarmee je vrienden en familie kunt laten horen wat jullie groep voor moois heeft geleerd.

Lesschema zomer/herfst 2020

De groepszanglessen worden gegeven op dinsdag. Hiervoor is de planning als volgt:

  • 15.00 – 15.45 uur: groep 3 t/m 5 (vanaf 6 jaar)
  • 15.45 – 16.30 uur: groep 6 t/m 8
  • 16.30 – 17.30 uur: 12 t/m 15 jaar (vanaf de brugklas)
  • 18.00 – 19.00 uur: 16 t/m 19 jaar
  • 19.00 – 20.00 uur: 20+
  • 20.00 – 21.00 uur: 30+

Je vindt hier alle praktische informatie en tarieven voor zangles in Uitgeest.

Privézangles

Zingen is ontspannend en heerlijk om te doen! Al weet ik dat het ook spannend kan zijn. Ik werk samen met jou aan gezond stemgebruik en een juiste ademhaling. Met een song naar eigen keuze werken we aan het verbeteren en versterken van je stem, tekstinterpretatie, inleving, uitspraak en genieten! Ook ter voorbereiding van een optreden, auditie of toelating voor een muziekopleiding kunnen we heel gericht aan jouw doelen werken.