Nienke

In 2000 begon ik aan mijn studie Jazz Zang aan het Conservatorium van Amsterdam waar ik succesvol afstudeerde. Tijdens mijn studie begon ik al met zangles geven en wist ik dat dit het was voor mij! Dat altijd naast mijn eigen optredens als zangeres en later als presentator. Momenteel werk ik als vocal coach voor de RTL4 programma’s The Masked Singer, Better than Ever en Holland’s got Talent. Ik was negen jaar lang presentator bij NPO Zappelin en werkte vijftien jaar op de Babette Labeij Music Academy als zangcoach. Ik coachte voor televisie programma’s als The Voice of Holland, The Voice Kids, The Voice Senior en het Junior Songfestival.

In september 2020 startte ik na negen jaar weer met het geven van zangles in Uitgeest. Dit deed ik eerder tussen 2002 en 2011 met op het einde in totaal 180 leerlingen van jong tot oud. Ik geef in Uitgeest zangles in groepsverband, en je kunt ook privéles nemen.

Daarnaast kun je me boeken als zangeres of als presentator. Neem gerust contact met mij op als je hierover vragen hebt, of neus rond op mijn website voor een greep uit mijn portfolio.

Met de kindervoorstelling van ‘Apennoten‘ tour ik met de muzikale voorstelling ‘Een Kist vol Liedjes’ langs de theaters.